مروری بر کتاب چگونه افراد را آنالیز کنیم
هر آنچه برای خود نمی پسندی، برای دیگران هم نپسند.
هرگز از روی ظاهر، کسی را قضاوت نکنید” . اصل مطلب از گفتن چنین جملاتی این است که از قضاوت سریع در مورد افراد اجتناب پرهیز نماییم.
در کتابی که برای مطالعه برگزیده اید با راه کارها و شگردهایی جالب برای آنالیز افراد آشنا می شوید که کاملا تخصصی و بر طبق نظریه های مختلف روانشناسی هستند. پس از خواندن این کتاب، انتظار می رود که به راحتی بتوانید با افراد مختلف ارتباط برقرار کنید و به دلیل اینکه از ویژگی های شخصیتی آنها مطلع هستید دیگر هرگز دچار سوء تفاهم در روابط خود نخواهید شد. خواندن این کتاب را به تمامی افراد توصیه می کنم زیرا دارای مطالب و محتوایی کاملا کاربردی است.
به دلیل اینکه متن اصلی دارای اصطلاحات روانشناسی فراوان بود، در هنگام ترجمه سعی کردم وفاداری به متن اصلی حفظ شود و دقیق ترین معادل های فارسی را انتخاب کردم. امید است در دنیای پر رمز و راز امروز که افراد را هم دچار پیچیدگی درونی کرده ، چنین کتاب هایی به مثابه چراغ راه تان برای برقراری روابط مستمر و شیرین باشند.
چه راست گفته اند که “زیبایی به نگاه ناظر بستگی دارد” و ” هرگز از روی ظاهر، کسی را قضاوت نکنید” . اصل مطلب از گفتن چنین جملاتی این است که از قضاوت سریع در مورد افراد اجتناب پرهیز نماییم. اگر برای بار اول با فردی ملاقات داشته باشید، چطور به شخصیت او پی خواهید برد ؟ ما با تحلیل افراد می توانیم شخصیت آنها را درک کنیم.
برخی بر این باورند که شخصیت افراد را می توان بر اساس زبان بدن نحوه راه رفتن، یا حتی حالات چهره آنها تشخیص داد. در حالی که این موارد کاملاً صحیح هستند ، ولیکن برای تجزیه و تحلیل شخصیت یک فرد ، باید موارد دیگری را به غیر از آنهایی که در بالا ذکر شد به طور کامل کشف کنید.
قبل از آغاز تحلیل افراد ، باید این را بدانید که انسان ها عموما از لحاظ کیفیت حسی به سه دسته بصری (Visual) شنیداری (Auditory) و احساسی (Kinesthetic) تقسیم بندی می شوند. همچنین، مطالعه فرایند ارتباطات – کلامی و غیر کلامی – برای درک شخصیت یک انسان ضروری است. اصطلاح “شخصیت” به تفاوت های افراد در زمینه الگوهای رفتاری احساسات و شناخت اشاره دارد.
خلق و خوی نقش مهمی در شخصیت افراد بازی می کند. افراد به دو گروه طبقه بندی می شوند: برونگرا و درون گرا. برون گرایان افرادی اهل بحث و گفتگو ، ماجراجو ، خوش برخورد و پر مدعا باشند. درونگراها رفتاری منزوی دارند و تودار هستند. نظریه پردازان در مورد موضوع درک شخصیت افراد باتوجه به فرهنگ های متفاوت استدلال های گوناگونی را مطرح کرده اند. برخی باوردارند شخصیت ناشی از فرهنگ یک فرد است.
بنابراین درک شخصیت بین فرهنگی بی معنی است. در مقابل ، دیگران احساس می کنند که عناصر مشترک در هر فرهنگی وجود دارد و تلاش دارند تا مدل پنج عاملی شخصیت را برای نشان دادن شخصیت در فرهنگ های مختلف به کار گیرد. مدل پنج عاملی شخصیت خصوصیات مختلفی را بررسی می کند که مربوط به شخصیت یک فرد هستند: روانرنجوری، برونگرایی، سازگاری، استقبال از تجربه و وظیفهشناسی. قضاوت شخصیت به فرایندی اطلاق می شود که افراد با دریافت اطلاعات خاص درباره شخص دیگر یا ملاقات با وی ، شخصیت فرد را درک می کنند.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.