مروری بر کتاب مطالعه تطبیقی انقلاب های اجتماعی
بین سالهای 1979 تا 1986 سه کشور ایران، نیکاراگوئه و فیلیپین در معرض انقلابهای اجتماعی و سیاسی شگرفی قرارگرفتند. این کتاب از خلال تحلیل عمیق تغییرات اقتصادی و سیاسی در این کشورها به توضیح شرایط و فرایندهایی میپردازد که انقلابها و پیامدهای آنها را بر میانگیزند و موجب میشوند.
کتاب به مطالعه تحقق زمینه انقلاب بر اساس شکلگیری و تحول دولت، مداخله اقتصادی، آسیبپذیریهای دولت، و پیامدهای اجتماعی و سیاستهای توسعهی دولت میپردازد. دادههای مفصل مهمی برای تحلیل تاثیر کنشهای جمعی و ایدئولوژیهای مربوط به گروههای اجتماعی عمده شامل دانشجویان، روحانیان، کارگران، و سرمایهداران و برای تحلیل اینکه چگونه آنها بر امکان محقق شدن موفق انقلاب تاثیر گذاشتند مورد استفاده قرار میگیرد.
میثاق پارسا نظریههای متداول انقلاب اجتماعی را به چالش میکشد و مدل بدیلی ارائه میکند که متغیرهایی از طیف گستردهای از دیدگاهها را در خود جای داده است. کتاب او چهارچوبی ارزشمند فراهم میکند که بر اساس آن فهم علل ساز و کارها و تحولات مربوط به انقلابها و پیامدهای آنها ممکن میشود.
میثاق پارسا پروفسور جامعهشناسی در کالج دارتموث در نیوهپمشایر است. او نویسنده کتاب “ریشههای اجتماعی انقلاب ایران” است که در سال 1995 در نشست انجمن آمریکایی تاریخ با عنوان راهنما برای ادبیات تاریخی، به عنوان یکی از بهترین کتابها در مورد ایران و یک اثر مهم تجدید نظر طلبانه مورد تقدیر قرار گرفت.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.