دو ذهن راسل ذهن ناخودآگاه خود را طوری تنظیم می کرد که - نشر پیله

دو ذهن

کتاب فتح خوشبختی
Rate this post

ذهن

راسل ذهن ناخودآگاه خود را طوری تنظیم می­ کرد که وقتی که او مشغول کار دیگری بود، کار کرده و مسائل را برای او حل کند. او فکر می­ کند، شما نیز می ­توانید. آیا تاکنون اتفاق افتاده است که از خواب بلند شوید و ناگهان متوجه شوید پاسخ مسئله­ ای که هفته­ ها در موردش فکر نکرده ­اید را یافته ­اید؟ گاهی اوقات جواب آنقدر آشکار است که باورتان نمی­ شود چگونه شد که شما ماه گذشته به آن پی نبردید، در حالی که شب و روز فکرتان را مشغول خود کرده بود.

وقتی که ما با نگرانی در مورد مشکلات حل نشده خود، به خواب می ­رویم، دوباره با همان حالت ناخوشحالی از خواب بیدار می­ شویم، در حالی که مشکل با لجاجت تمام هنوز پا برجا است، و چون بد خوابیده ­ایم، بنابراین، نه تنها از حل مشکل باز مانده­ ایم، بلکه آنچنان خسته شده­ایم که نمی ­توانیم آن یا هر مشکل دیگری را در طول روز، حل نماییم.

در نهایت، به نوعی از مزاج روانی می­ رسیم که هرگز نمی ­توانیم مشکلات خود را به حال خود رها کنیم، در حالی که به ندرت به نتیجه­ ای می­ رسیم. در این حالت، سعی می­ کنیم با کپی کردن و ارسال نامه­ های الکترونیکی خود به همه و ترتیب دادن تماس های کنفرانسی، یا انجام آنچه که کمابیش سال گذشته انجام دادیم، به نتیجه قابل اطمینانی برسیم و به نحوی آن مشکلات را کمابیش حل کنیم.

راسل عکس این کار را انجام می ­داد. وقتی که نوبت به حل مسائل پیچیده می­رسید، او یک استاد تمام عیار ریاضیات و در نهایت، اخلاقیات بود. او ابتدا در ذهن خودآگاه خود به شدت به مشکل فکر می­ کرد، سپس به ناخودآگاه خود دستور می­ داد که در پشت پرده، به کار خود ادامه دهد، و خود برای ماه­ ها، دیگر با آن مسئله کاری نداشت، زمانی که او دوباره به ذخیره­ گاه روانی خود مراجعه می نمود، اغلب متوجه می­ گردید که ناخودآگاه او، آن را از آنجا خارج کرده، حل نموده و آن را را برای او، به صورت یک فایل درآورده است.

آیا این موضوع برای شما بعید به نظر می­رسد؟ ما عادت نداریم که ذهن خود را اینگونه تصور کنیم. اما روی این موضوع فکر کنید و متوجه خواهید شد که مثال های زیادی مبنی بر اتفاق افتادن این مسئله وجود دارند. آیا تا به حال برایتان اتفاق افتاده، که در محیط کار خود، به نامه­ ای برخورد کنید که شش ماه قبل آن را نوشتید، اما از آن راضی نبودید، و به محض اینکه آن را مجدداً مشاهده کردید به ایراد ساختاری آن پی بردید! شما در این مدت بدون آنکه آگاهانه به آن فکر کنید، در حال پردازش آن بودید.

برای انجام چنین کاری باید این ویژگی­های راسلی را در خود ایجاد کنید:

  1. برنامه­ ریزی: اگر شما قصد دارید که تصمیمات خود را برای چند هفته در آب نمک نگه دارید، باید قبلاً پردازش آنها راشروع کرده باشید.
  2. شدت: راسل نمی­گفت که با مشکل خود بازی بازی کنید، بلکه می­گفت از تمامی استعدادهای خود برای پردازش اولیه آن استفاده کنید. حداقل با این کار مشکل، سازماندهی شده و مقدمات کار فراهم می ­شود.
  3. انظباط: ناخودآگاه شما، اگر شما مدام تمرکز آن را بهم بزنید، نمی ­تواند کار کند. این اعتماد را داشته باشید که مشکل را به حال خودش رها کنید.
  4. واقعیت­ گرایی: هیچ وقت نمی­توان نتیجه را تضمین نمود. پردازشگر ناخودآگاه شما، از خود شما بهتر نیست؛ ناخودآگاه شما، همان خود شما هستید، البته بدون آن تمرکز بهم­ زن­ ها و وقفه ایجاد­کن­ ها. ممکن است، بخواهید مسائل خیلی سخت را به کارشناسان بسپارید، ولی حتی در آن زمان نیز، ضمانتی برای حل آنها وجود ندارد.

سعی کنید موارد فوق را امتحان کنید. واقعاً جواب می­ دهند. اگر کمکی نکردند، آن وقت، تماس کنفرانسی ترتیب دهید.

ما بیشتر اینجا در این مورد مطلبی را منتشر کرده ایم

برگرفته از کتاب فتح خوشبختی

74000تومان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *