با تشویق و بیان ویژگی‌های فردی به جای تشویق‌های تشویق فردی - نشر پیله

تشویق فردی

کتاب مدیریت رفتاری
Rate this post

مدیریت رفتاری

«داستان بی‌نظیری است. از اینکه با ایده‌های غیر‌منتظره داستان تعریف می‌کنی، لذت می­­برم. تو آدم خلاقی هستی».

با تشویق و بیان ویژگی‌های فردی به جای تشویق‌های کلی، عزت‌نفس کودکان را بالا ببرید. تشویق‌های فردی واقعی سبب به وجود آمدن حس خوب و احترام می‌شود که باعث می‌شود تا دانش‌آموزان رفتار خوبی از خود نشان دهند.

همه از این­که از‌ آن­ها تعریف شود لذت می‌برند؛ و معلمان آن را به خوبی انجام می‌دهند. با این حال برای ایجاد کلاس درسی که دانش‌آموزان احساس ارزش کنند و فرهنگ متقابل وجود داشته باشد، سعی کنید تشویق خود را تنظیم کنید.

تصور کنید شما مشغول تشویق دوستانی هستید و بگویید: «خوب بود». اما وقتی که بگویید: «این یک داستان خنده‌دار است شما همیشه مرا می‌خندانید» یک تشویق طراحی شده است که تأثیر بیشتری دارد.

تشویق فردی سبب می‌شود تا دانش‌آموز حس مثبتی به خود پیدا کند و احساس عزت‌‌‌نفس کند و با آنچه که شما بیان می‌کنید بهتر ارتباط برقرار نماید. اگر تشویق به هنگام مشاهده‌ی توانایی‌ها و مهارت‌ها انجام گردد، شخصیت فردی دانش‌آموز می‌تواند شکل بگیرد.

مثلاً «این کار سخت را انجام دادی.» این بسیار خوب است که شما همیشه برای بیان چیزی که دشوار است، آمادگی داشته باشید. تشویق فردی کنید زیرا نشانی است از:

  • خوش‌بین بودن.
  • نشان دادن مهربانی‌تان به دانش‌آموزان دیگر.
  • آرام و با‌تحمل بودن.
  • همیشه مراقب کارشان بودن.
  • با‌‌ملاحظه و مودب بودن.
  • تشویق دیگران.
  • به اتمام رساندن کار.

نکته‌ی آموزشی: دیواری را مشخص کنید تا دانش‌آموزان در آن به یکدیگر نکات مثبتی بگویند. فهرست نکات مثبت را گسترش دهید. درباره‌ی‌ ظاهر نظر ندهند و بیشتر درباره‌ی مهربانی و شخصیت یکدیگر نظر دهند. فقط نگویند: «تو خوبی»! این کار به شما کمک می‌کند تا جملات بیشتری را برای تشویق کردن بیاموزید.

ما قبلا اینجا در این مورد مطلبی را منتشر کرده ایم

برگرفته از کتاب مدیریت رفتاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *