رشد بیشتری در پخش بین‌المللی اخبار بودیم جنگیدن برای اخبار - نشر پیله

جنگیدن برای اخبار

کتاب دولت ها چگونه پیروز می شوند
Rate this post

سال‌های پس از جنگ جهانی دوم شاهد رشد بیشتری در پخش بین‌المللی اخبار بودیم. کشورهای پسااستعماری، بسیار زیاد در معرض رادیو قاهره مصر بودند. صدای آمریکا رویکردی کاملا ضد کمونیستی داشت.

اخبار

  • پخش در سراسر خط گسل (بلوک شرق و غرب) بین‌المللی، گسترش خدمات به زبان خارجی را توجیه می‌کرد. همچنین فشار سیاسی برای توافق جهت رسیدن به استانداردهای روزنامه‌نگاری عینی را به همراه داشت.
  • در بریتانیا، بی‌بی‌سی یک رویکرد پخش اخبار بین‌المللی ایجاد کرد که بر نیازهای مخاطبان در بلوک شرق و دلبستگی آن‌ها به کشورها و رهبرانشان از جمله استالین متمرکز بود.

اما بی‌بی‌سی لندن از تحقیر، نام‌گذاری و تمسخر پرهیز کرد و به جایش انتقاد از مشکلاتی و ​​شرایطی که کمونیسم عملاً بر شهروندان شوروی تحمیل کرده بود را جایگزین آن کرد.

رادیو بین‌المللی فرانسه در پخش اخبار جنگ سرد با اصرار دوگل یک خط کاملاً بی‌طرفانه اتخاذ کرد. در نتیجه هرگز توسط روس‌ها مسدود نشد.

صدای آمریکا برای ارائه اخبار، مبارزه «کامل و منصفانه» را با تصمیم سیا برای راه‌اندازی ایستگاه‌های رادیویی خود – رادیو اروپای آزاد و رادیو آزادی – در پیش گرفت. این رادیو از سوی تبعیدیان شوروی که آماده یک بازی سخت تبلیغاتی بودند اداره می‌شد. قیام مجارستان در سال 1956 خطرات این رویکرد را نشان داد.

  • گویندگان پرشور رادیو مجارستان آزاد، مردم مجارستان را به اقداماتی تشویق کردند که دولت ایالات‌متحده نمی‌توانست از آن‌ها حمایت کند.

در سال 1960 دولت آینده آیزنهاور چشم‌انداز صدای آمریکا را تدوین کرد و منشور ریاست‌جمهوری در زمینه انتشار متعادل اخبار را ارائه داد. موارد پوشش جنگ ویتنام و واترگیت منجر به این شد که منشور در سال 1976 قوت بیشتری به دست آورد. رسانه‌های بین‌المللی نقش عمده‌ای در مرحله پایانی جنگ سرد داشتند.

بنگاه‌های سخن پراکنی غربی، ایالات‌متحده، بریتانیا، آلمان غربی و فرانسه، بخش مهمی از زندگی در بلوک کمونیستی بودند.

در این زمینه: تاریخ تبلیغات در سیاست خارجی

برگرفته از کتاب دولت ها چگونه پیروز می شوند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *